Stöd Yoga för Alla

Stöd vårt arbete

TOMATO

(Under uppbyggnad)

Yoga för alla Sverige är en ideell verksamhet som är beroende av stöd, gåvor och samfinansiering. En del av våra klasser finansieras av samarbeten med Arbetsförmedlingen och Internationella Kvinnoförbundet.

För att vi ska kunna fortsätta utveckla vår verksamhet och nå ut till fler grupper är vi beroende av ert stöd! Det finns olika sätt att stötta oss, du kan till exempel bli stödmedlem, fullvärdig medlem, företagssponsor eller donera ett engångsbelopp.

Stödmedlem – Som stödmedlem visar du att du tycker att yoga verkligen ska vara ett alternativ för alla! Att bli stödmedlem kostar 100kr/år. Du deltar då i junilotteriet där vi lottar ut ett fint pris bland våra stödmedlemmar. Om du vill ge mer kan du även bli månadsgivare till valfritt belopp! Bli stödmedlem här!

Fullvärdig medlem – Driver du ett yogainitiativ för någon av våra målgrupper och vill bli en del av Yoga för alla Sverige? Lär mer här.

Företagssponsor – Som företagssponsor har du möjligheten att både ge yoga och göra yoga! Vi erbjuder möjligheten att investera i yoga till din personal och samtidigt ge gratis yoga till våra deltagare! Hur många klasser bestämmer du själv! Kontakta oss för aktuella sponsringsnivåer.

Donera ett engångsbelopp – 

Mer info om detta kommer snart att komma ut här! Håll utkik!

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close